El Consell Comarcal, el Consell de la Gent Gran de l’Anoia i la UdL duen a terme un estudi sobre l’ús de les noves tecnologies que fan les persones grans en l’actual situació

Event information
Web:
Participació
Start date:

Es vol recollir estadísticament com empra aquest col·lectiu les noves eines durant el confinament i extreure’n conclusions per evitar l’aïllament social de cara al futur

El Consell Comarcal de l’Anoia i el Consell de la Gent Gran de l’Anoia, amb el suport de la Universitat de Lleida (UdL), han iniciat l’estudi ‘Gent gran i noves tecnologies en la situació de confinament derivada de la COVID-19’.

La iniciativa té dos objectius clars. D’una banda, recollir dades sobre l’ús que les persones grans de la comarca fan de les noves tecnologies en l’actual context: xarxes socials, solucions de missatgeria, videoconferències, jocs digitals, correu electrònic o televisió digital, entre d’altres. I, de l’altra, es vol aprendre d’aquesta experiència i extreure’n conclusions que, en el futur, el Consell de la Gent Gran pugui aprofitar per a combatre l’aïllament social en aquest col·lectiu.

 

L’estudi compta amb la col·laboració de Sergio Sayago, investigador i professor al Campus Universitari d’Igualada – UdL.
La participació és del tot voluntària i anònima i es pot fer a través d’aquest enllaç: http://ves.cat/etE4

Calendar